Hvorfor jeg hader børn 

Det er om nogen en upopulær holdning, men jeg kan simpelthen ikke fordrage børn fordi:

 • De larmer….

Det var det hele…

Er jeg den eneste?

Advertisements

4 thoughts on “Hvorfor jeg hader børn 

 1. Well. Jeg elsker børn. Men. Jeg hader dyr. Som i alle slags. Altså sådan som i, at folk decideret siger “den gør ikke noget” når jeg bakker ud på kørerbanen, hvis folk går forbi med deres køter, mine veninder kan fornemme min afsky i en grad, at de lukker katte ude når jeg er på besøg, og jeg flytter plads i parken hvis der er sommerfuglebuske.
  Tilgengæld elsker jeg at fodre ænder, se dyreprogrammer, Zoo-ture og Akvariums-visit. Det er sguda rigtige dyr. Udenfor! Ikke i folks hjem.
  Og se det er også upopulært B-)

  – A

  Like

  1. Jeg kan faktisk godt tilslutte mig den lidt, hvis altså du bytter dyr ud med børn. Det er sket at en forældre har sagt “altså hun bider ikke.” Eller “han har altså ikke lus” når jeg er flygtet fra deres afkom, og jeg sætter mig aldrig nær en legeplads hvis jeg er udenfor. Til gengæld elsker jeg at glo på børn i fjernsynet.
   Katte er fandeme også for viderekommende. Man aner ikke hvor man har dem!

   Like

 2. Nej du er ikke den eneste. Jeg er ikke vild med mindre børn, det hjælper på det, når de når teenagealderen 🙂 Katte hader jeg også, og de skal, som loven siger, holdes på egen matrikel.
  Dyr tilgengæld, er jeg vild med, og har det lidt stramt med folk der ikke bryder sig om dyr.

  Like

  1. Jeg er fuldstændigt enig! Børn i alderen 0-12 kan jeg nærmest aldrig kapere. Den dag de fylder 13 kan jeg til gengæld nemt være hende den skidesjove med historierne.
   Jeg har det svært med folk der siger “fjern din skide køter fra fortorvet!” og på den måde påtvinger andre deres Issues. Men folk må sgu egentlig hade hvad de vil for min skyld, bare jeg ikke behøver høre om det… Haha, det gik lige op for mig hvor ironisk det er…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s