Ting som ikke giver mening

  • Folk der har drømmefangere hængende fra bakspejlet i deres bil. Altså undskyld og alt forladt; ved du, hvad en drømmefanger er? Med mindre du har tænkt dig at gennemføre din triste torsdagspendling i sovende tilstand, så fjern venligst det prætentiøse ikke-helt-så-indianske gøgl fra ruden. DET GIVER IKKE MENING, FOR HÄLVETE!
  • De der kanel-riskiks. Jeg forstår dem ikke, altså giver de ikke mening (min helt egen egoudgave af Erasmus Montanus’ dybeste tanker). De smager som julemandens ølbrikker: pap med kanel. #detgørdedaegentligogså #epiphany
  • Folk der har nerver til at klage ovet at være SÅ fattige, og have SÅ svært ved at få det til at hænge sammen, og derefter fortsætter med at klage hele vejen ned til tanken for at købe deres pakke cigaretter of the day (folk skal stoppe med at sige smøger. Smøger lyder altid som om det bliver fremstammet hæst af en afdanket, afbleget alenemor til 10 fra en ghetto på vestegnen uanset hvem der siger det). Altså HVAD? Hvis du var så fattig, at du levede med 5 andre mennesker i en etværelses uden varme, kun spiste schwartzbrot med tilbudspålæg og derudover GIK til alle dine ærinder, så får du min medlidenhed. Hvis man har penge til at smide over 40 kroner  på kræftfremkalder om dagen, stadig har tag over hovedet OG STADIG KLAGER, så er man ikke fattig, så er man dårlig til at prioritere og uden realitetssans. Sæt jer ned og spis noget nicorette, kællinger.
  • Køleskabsmagneter.
  • Nutellaglas. HVORFOR skal de være indrettet sådan at man skal udøve en japansk Cirque de Soleil-agtigt smidig knivindsats for at få fat i det hele? HVORFOR? Der har siddet en ingeniør og gnedet sig i hænderne og leet ondt.

Og her et totalt uvedkommende billede. Det har intet med teksten at gøre, men jeg hulkede af grin, så…


 

Advertisements

2 thoughts on “Ting som ikke giver mening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s