Ting der skal stoppe lige nu

 • Over 25 graders varme. Orker det ikke. Føler mig kraftedeme som en halvfærdig flæskesteg som ligger i en lummer, indelukket ovn.
 • Reklamer som anvender bydeform. “Gå ind og spil nu, på lortecasino.dk”, nej fucking tak, taber. Og kan vi så lige blive enige om at ingen reklamefolk bør føle sig så selvsikre at de ligefrem beordrer os til at gøre ting? Arhmen jeg bliver så træt.
 • Bacon skal stoppe med at være på tilbud hele tiden. Det gør intet godt for nogen.
 • Alle skal stoppe med at sende billeder fra deres aktive liv til mig på snapchat. Altså hør lige her, Cykel-Signe, jeg har ikke brug for at du giver mig dårlig samvittighed over at ligge i min sofa og spise krydderboller med smør. Jeg har ikke brug for at vide at du har cyklet 5 kilometer uden at brokke dig. FLOT, SO. Og kan vi så få lov at synde i fred? Mange fucking tak.
 • Folk som ikke har det fjerneste begreb om hvordan man bærer sig ad med at konstruere en sætning på engelsk (let alone dansk) skal holde op med at oversætte deres meta-lyriske profilbillede-tekster til sjetteklassesengelsk ala “I am so happy for that I have met you”. DET ER IKKE SÅDAN MAN GØR, FOR HELVEDE. Man kan ikke bare oversætte alting direkte; sådan fungerer verden ikke. Jeg kan jo ikke heller ikke bare skrive “like that functions the world not”, vel? Nej. Godt.
 • Alle medier skal stoppe med at kalde friblødning en trend, for det er ikke det, det er. Det er en flok feminister som har fået ondt i røven over ikke at have noget at klage over, og så har de fundet på friblødning. Altså fortæl mig lige; HVEM GAVNER DET? Lad os stille det op sådan her:Ulemper ved at fribløde:

  – Alle synes du er klam.

  – Alle dine underbukser, bukser og nederdele er ødelagt for altid (jeg ved godt at man kan skylle det hele op i koldt vand, men det har sgu aldrig fungeret 100% for nogen).

  – Det lugter (jo, det gør. Det ved alle, selvom ingen siger det).

  – Du føler at du har en blanding af skidt og pisset i bukserne, og så ikke lige orkede at gøre noget ved det.

  – Du er nærmere begrænset end frigjort, for du kan ikke sætte dig ned nogen stedet uden at skulle erstatte det, dit proletar-feministiske handling har skadet.

  Fordele ved at fribløde: 

  – Du sparer penge på tamponer og bind. Til gengæld skal så tilsættes hvor mange penge du skal bruge på at købe nye underdele…

  … Det var det.

Hvad tænker I om friblødning, og hvad – synes I – skal stoppe lige med det fucking vuns?

please-make-IT-stop-FOR-THE-LOVE-OF-god-MAKE-IT-stop-meme-27228

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s