Vupti-fucking-doo og hurra

Jeg fucking elsker jul. Sådan ikke bare på den hårde men på den fucking diamantslebne klinge. Altså bad mig i flæskestegssovs og fe-hår og jeg er din for en måned! Det bliver naturligvis ikke værre af at det også var i den herrens måned at min mor nedkom med et vidunder ud over alle kendte grænser: mig.

Det sker dog at jeg finder ting som får mig til at ville smide min Milka-kalender ud, brænde al mit gran (jeg har alt for meget gran, specielt når man tænker på hvor farlig jeg er når det kommer til ild og brandsikkerhed. Hvordan helvede fik jeg overhovedet det bålmærke?) og blive indenfor de næste 24 dage. Derfor får I nu en ganske fin (if I do say so myself, and I do) og nisseinspireret (eller noget) liste over folk og ting som egentlig gerne måtte komme til at sætte bilen i bakgear og trille ud over en klippe (ja, det skal jo ikke alt sammen være jul og glade dage, vel?) fordi de skulle stoppe for at æde en fransk hotdog uden dressing, for hvem helvede gør også det(?)(Er der for mange paranteser i denne intro? Ja):

  • Lige som jeg hader folk som snyder med chokoladekalendre kan jeg heller ikke helt håndtere al den frihed, streamingtjenester giver os. De beder os jo om, nej, de TVINGER os stort set til at snyde. Jeg vil jo for helvede ikke HAVE muligheden for at se afsnittet for i morgen. Jeg har ingen selvkontrol for helvede.
  • Den tendens jeg har til at ville følge med i samtlige fucking julekalendre. I år har jeg i det mindste kunne overtale mig selv til at efterlade Nissebanden i (på? Var det ikke engang på?) Grønland ved sidste decembers udgang fordi jeg kom til at tænke på hvor øjenudrivende kedelig, den egentlig er. Jaja, det er da fint med magiske sten og sådan noget, men det er fandeme også begrænset hvor længe man som tangerende voksen kan blive spist af med lortet dukketeater og “deeeeeet eeer risengrøøøøøød”. Ja.
  • Forrige punkt har indtil videre resulteret i at jeg følger med i ikke mindre end fire julekalendre på TV. Og så overvejer jeg sgu at starte på en femte også. Jeg har tydeligvis for meget fritid. Eller som det rigtigt hedder: “læsetid”. #rygrad
  • Den hader jeg forresten, risengrødssangen. Næsten lige så meget som jeg hader Søren Banjomus. Skillemadinkadinkadu skal være sød at fucke ud af min jul, prætentiøse gøgler-nisse (kom til at skrive nosse. Ha).
  • December er eksamensmåneden. #nuffsaid
  • Jeg gider ikke træne men spiser til gengæld alt for meget icekonfekt. Engang hed det Eiskonfekt. Det savner jeg. I går spiste jeg så meget at jeg havde kvalme og ondt i hovedet 4 timer i streg. Jeg bør ikke have lov til at bo alene.
  • Det tog min mor og mig 2 timer at finde eiskonfekt. Arhmen fuck dog af. Det sker altid for mig. Ingen kunne lide snøfler indtil jeg en dag fik lyst til snøfler, og der fucking ingen snøfler var NOGEN af de regulære snøffel(snøfel-?)-steder.
  • Det her er sidste år, min mor laver en pakkekalender til mig. Eller det siger hun. Jeg tror ikke helt på det, for vi ved jo fra tidligere erfaringer at jeg er min mors yndlingsbarn numero uno. Hun kan sikkert ikke lade være. *bank under bordet og det der*
  • Jeg overvejer at lave et helt indlæg dedikeret til mit had til hovedrollen fra Den anden verden som btw er den dårligst skrevne julekalender siden Absalon’s hemmelighed (som var en skidegod kalender, men manuskriptet var LORT. Hader forresten folk som siger manuskrift), men jeg tror lidt at det vil blive lige i overkanten med mudderkast og dårlig karma.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s