Folk jeg hader #4

Læs de tidligere Folk jeg hader-indlæg her: #1#2 og #3

En af jer skrev, at hun savnede mig. Jeg kan ikke have savn på min kappe, så nu er vi tilbage for fuld smadder. Jeg skal jo bruge min sommerferie på andet end at æde mælkesnitter (10 stk for 29,- i Netto) og fange Pokémon.

Vi starter lidt roligt ud med en liste over folk, jeg mener fortjener en tur i Det Gyldne Tårn uden at være spændt fast, for ja, jeg er stadig sur.

  • Folk som starter opremsninger men ikke har stamina til at gøre dem færdige. Jeg brækker mig i lårtykke stråler over “Vi har alt fra køleskabe, vaske, frysere og ovne!”. TIL HVAD, SENILE KÆLLING? FRA KØLESKABE TIL HVAD? Du kan ikke bare starte med et “fra” uden at ende med et fucking “til”. Skal dine køleskabe måske vandre forvirrede rundt uden destination? I think fucking not, men mindre du er en hjerteløs cunt. #prayforconfusedkøleskabe

 

  • Folk som ikke har pli nok til at lade mig få en forlomme i køen når jeg kun skal have forårsløg. Altså for helvede, kan du ikke regne ud at jeg skal nå hjem til Matador, smadderskøge? Så vigtig kan din kalveragout fucking heller ikke være.

 

  • Folk som siger “ved mindre”. Luk røven.

 

  • De der sindsforladte, speltopfostrende fucking curlingmødre som ikke siger til deres barn at det skal stoppe med at sparke mig over skinnebenet. Jeg oplevede engang at en mor seriøst bare tog skoene af lorteafkommet og lod ham sparke videre.

 

  • Folk som påpeger at jeg læsper lidt. Tror de seriøst, at de er en form for public service-arbejdere, og at jeg ikke har hørt det før i mit 21-årige liv? Koncentrer dig om din egen fucking triste gårdhave, Klammo-Karen.

 

  • De der mennesker som synes det er helt fucking okay at sætte sig ved siden af mig i bussen selv om der er ledige pladser elsewhere. Altså kan du så komme væk fra mig, kropskontaktsøgende kryb? Der er jo for helvede ikke plads til både dig og mit ego.

 

  • Mr. Man når han påpeger at jeg ikke har tømt opvaskeren, fjernet mit hår fra risten, fjernet min tallerken, læst det jeg skulle, ringet til min mor osv. osv. osv. Jajajajaja, han har da ret – det er pisseklamt, men det skal han jo ikke vide at jeg også synes.

 

  • Folk som skriver “selvskab”. De har tydeligvis ikke fattet betydningen af ordet og skal tage sig sammen.

 

Jaja, lidt slattent, men vi skal lige i gang igen. Jeg skal lige smøres og øve mig i at skrive “fuck” så meget. Det er nemlig ikke velset i akademikermiljøet, så jeg har tilegnet mig den dårlige vane som er aldrig at bande. Føj for helvede, kan jeg så komme i gang.

Her er et billede af en uheldigt barberet kat:

18422107_1880378368882415_1199240458514912784_o.jpg

 

Advertisements

8 thoughts on “Folk jeg hader #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s