Tantes Badekar

Nej, jeg er selvfølgelig ikke så overmåde heldig at være indehaver af et badekar – den slags gør kun de rige sig i her på Vestegnen. Mit badeværelse er så småt at man, hvis man ellers er over 150 cm høj, er nødsaget til at sidde sidelæns på toilettet, fordi der ellers kommer en væg i vejen. I det mindste kan jeg jo altid glæde mig over, at jeg ikke skal tage bad over toilettet, fordi jeg er velsignet med en halv kvadratmeter hvor man lige nøjagtigt kan stå, hvis man ellers ikke holder af at kunne bevæge sig, når man tager brusebad. Derudover er mine brusebade også den ultimative kur for ensomhed, for man bliver konsekvent ledsaget af fucking klæbrigt stalker-forhæng, så man er ligesom aldrig alene. Hurra.

Egentlig vil jeg frem til, at jeg mestendels er misundelig på de heldige millionøse-skøger, som får lov at tage karbad, fordi jeg tror man kan tænke mangt en stor tanke i løbet af sådan et. Hvis jeg havde mulighed for at opfinde den dybe tallerken, ville mine tanker dog nok ikke udmunde i meget dybere tanker end “hvor længe har den remo i det hele taget stået der?” eller “hvorfor var jeg så meget sjovere for et år siden?”. Ikke desto mindre har jeg sat mig for, at når jeg engang flytter fra Vestegnens udgave af Bo Bedre (som jeg har døbt min lejlighed på trods af skæve toiletter, nips fra Netto’s spotafdeling og alskens billige lorteløsninger), så skal jeg fandeme eje et badekar!

 

7b99891ec36ee7f1f019230c50b92edf--funny-morning-memes-funny-memes

 

Advertisements

3 thoughts on “Tantes Badekar

  1. Savner også at have et badekar…. hvis det var indrettet anderledes kunne der være et i mit nye badeværelse.. men nær her har du god plads, bare ikke plads til et kar…. overvejer dog en form for folde badekar… eller en balje… hvis jeg må det sidste som fast installation for udlejer.
    for det ER bare fantastisk med et badekar… og tænke stort… eller intet.

    Håber du får et

    Like

  2. Pingback: ungtanten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s