Wuhuu

Normalt holder jeg virkelig af at bande ad, over og til folk, men i den tid, jeg går igennem lige nu, har jeg seriøst brug for noget positivitet. Derfor har jeg dedikeret et indlæg til de ting og mennesker, som jeg synes fortjener et fucking tamburkorps løbende efter sig med inspirerende musik hele dagen, og en hat hvor der står “fuck ja sgu da”. Okay, den reevaluerede jeg lige. Jeg vil gerne lave det om til, at de fortjener en stille ferie på en afsides, børnefri ø, hvor de kan sippe drinks og høre Podcasts. Stadig med hatten. Ja, for hvis jeg havde et tamburkorps efter mig hele tiden, ville jeg fandeme ende med at skyde ørerne af mig selv. Nå, nej, tilbage til den glade liste:

 • Den cirka 70-årige mand, der gik i Rema uden sko på, købte mælkesnitter og toiletrens, og derefter spankulerede ud til sin rødprikkede cykel og kørte mod solnedgangen. Jeg forestiller mig at han bor i et træ med sin kone, og at de skal holde en fucking fest med den toiletrens. #vestegnen
 • Den modne herre, som bad den anden herre, som havde råbt ind i sin telefon på tyrkisk et par minutter i stillezonen (I ved, hvordan jeg har det med den slags), om at lukke røven eller skride. You fucking go, Glen Coco. Det der med at jeg selv var for tenderende til indtørret vatpik til at sige noget, taler vi ikke om.
 • Fucking ost, altså. Specielt den smeltede slags.
 • Min mor. Hun er alt for fucking sej. Meget af det, der sker i mit liv lige nu, handler om hende, men hun formår alligevel at være der for mig når jeg ringer og græder, fordi jeg ikke tør ringe til min forsikring og opsige den.
 • De der mennesker fra Sommerbird og deslige, som bruger deres vagt i Magasin på at dele chokolader ud. Fucking vigtigt arbejde, altså.
 • Den (virkelig) gamle dame, som brugte 5 minutter på at fortælle Mr. Man hvor godt et menneske, han er, fordi han havde hjulet hende med at finde den øl, hendes mand kunne lide, i Føtex.
 • Alle jer, som aldrig påpeger, at jeg fucking ikke kan sætte ordentlige kommaer. Fucking tak, altså.
 • Den altædende afløbsrens, jeg har fundet. Man må ikke røre den, for så falder ens fingre af, og man får miltbrand hvis man indånder dampene, men hold kæft, den er effektiv. Og tjekkisk, vistnok.

eb16b2ddc8db0e8b11e1c0a481d932c3

Advertisements

2 thoughts on “Wuhuu

 1. Jeg er først lige faldet over din blog her til aften, og sikken en skam. En skam at jeg ikke fandt den noget før, altså. For jeg er vild med den. Du har i hverfald lige fået en ny læser med i bagagen herfra 😉

  nouw.com/lillelyng

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s