Jeg, en borderline imbecil

Jeg kan ofte blive forundret over hvordan det i det hele taget er lykkedes mig engang at blive undfanget. Jeg finder nemlig tit mig selv i diverse situationer som jeg simpelthen ikke tror sker for normalt fungerende. Det er for eksempel når jeg:

  • Bliver kvalt i mit eget savl. Ikke krummer, ikke et stykke af en nød, nej. Mit eget fucking savl, som jeg selv har produceret. Det er sgu da også op ad bakke når selv ens egne kropsvæsker går imod en.
  • Siger ting, som jeg virkelig bare fucking skulle lukke røven med. Jeg er, uden sammenligning, det mest akavede menneske jeg kender, og jeg kan derfor ofte sige hej til mig selv i en situation hvor både jeg og alle de andre deltagere i samtalen hellere ville bade i salmiakspiritus efter en slem solskoldning end at fortsætte.
  • Bilder en dame i bussen ind at jeg har et meget lille, misfarvet høreapparat fordi hun påpeger at der sidder noget ørevoks i mit øre. Hvem helvede gør også det? Til et fremmed menneske? Nå, hun troede åbenbart på det med høreapparatet. Hun undskyldte i hvert fald vildt og voldsomt, og jeg har hende mistænkt for endda at stå af for tidligt for at slippe for at sidde ved siden af mig længere.
  • For femogtyvende gang på en uge samler de hullede strømpebukser op, konstaterer at de har huller og smider dem samme sted igen. #nuffsaid
  • Er nødt til at google hvordan man staver ‘borderline’, fordi jeg stadig ikke forstår hvorfor det ikke er boarderline.
  • For eksempel er i sommerhus ude på landet. Derude hvor intet har åbent efter 13 på hverdage, og hvor kun købmandens bager har åbent om lørdagen. Jeg havde været så ekstremt betænksom på egne vegne og havde glemt mine allergipiller derhjemme. Jeg gik derfor rundt i hvad der føltes som fyrretyve dage og nætter med hævede øjne, løbende næse og vejrtrækningsbesvær så snart jeg nåede op over 2 km/t.
    Da vi var i gang med at pakke sammen på sidstedagen, råbte mr. Man inde fra soveværelset: “Hvad er alnok?”… Spoiler alert: det er mine allergipiller.

… Må man i det hele taget stadig sige “imbecil”?

Skærmbillede 2017-08-04 kl. 22.59.36.png

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s